Storlekar & tvättråd

Vad är en snugglebag?

En snugglebag är en sovpåse för hundar och katter, och vi syr dem själva. De består av ett yttertyg och ett fodertyg med vadd emellan. Yttertyget kan vara av allt från exklusivt möbeltyg till mer praktisk och slitstark bävernylon. Alla snugglebags är tvättbara. Vi rekommenderar fintvätt 30 grader, och om du har tillgång till torktumlare, så kör den där 5-10 minuter.

Vilken storlek ska jag välja?

Alla snugglebags är ungefär lika djupa, det är bredden som skiljer. Mät hundens mankhöjd och lägg till minst 30 cm, lite beroende på hur vändbar din hund är. Vi har delat in dem i olika kategorier, t ex 60-70. Artikelnumret kan då se ut så här H606501. Då betyder siffran 60 kategorin och 65 det exakta centimetermåttet och 01 är ett löpnummer.

Användningsområde

Endast fantasin sätter gränser! Låt den ligga i soffan, i buren eller i bädden. De är perfekta att ha i bilen, båten, husvagnen eller i stallet. Du slipper att hunden bäddar ner sig i sängen!

Isländska fårskinn

Skinnen är inte tvättbara men ett enkelt och bra sätt att tvätta fårskinn är att hänga ut det en fuktig dag. Ullen öppnar sig, släpper ut gammal luft och släpper in ny. Det gör även att smutsen lossnar från ullen. Skaka eller piska det ordentligt innan du tar in fårskinnet igen. Vintertid kan du lägga ullen i snön och låta den vara ett par timmar. Skaka sedan av snön och smutsen följer med. Vi lämnar INGA garantier om du väljer att försöka tvätta ditt skinn i maskin.

Vi som driver snugglebag är:

Lena Svedin Larsson Helen Heidenberg
Skålldal 340 Vadensjövägen 99
442 96 Kode 261 91 Landskrona
Tel 0703-454164 Tel 0709-101193