Köpvillkor & ångerrätt

Prisinformation

Priserna i butiken anges i SEK (svenska kronor) och alla priser är inklusive 25 % moms. Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

Specialbeställningar

Vill du ha något utöver det vanligt så fixar vi självklart det, detsamma gäller om du vill ha en storlek som inte finns i e-butiken. Då kommer vi överens om ett pris och en handpenning om 20 % betalas i förväg.

Beställning

Glöm inte ange mobilnummer vid beställningen så får du en avisering via sms när den finns att hämta. Visa upp leveransnumret och giltig legitimation när du hämtar hos ditt ombud. Du måste vara 18 år eller ha målsmans godkännande vid beställning.

Betalning

Du betalar via Payson med VISA, MasterCard samt Internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea) eller via Paysonfaktura. Du betalar för din snugglebag och frakten, inga andra avgifter tillkommer.

Om du väljer att betala med Paysonfaktura sänds fakturan separat med e-post till den e-postadress du anger. För att betala med Paysonfaktura måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. 

Vid betalning med Paysonfaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

Läs mer om Payson på www.payson.se

Frakt

Vi använder Schenker för transporten till dig. Kostnaden är 101 SEK per snugglebag. Leveranstid är 1-2 veckor. Det går även bra att hämta hos oss, vi är även ute en hel del på utställningar och kan ta med din snugglebag. Vid leverans till utlandet är fraktkostnaden enligt gällande taxa till respektive land.

Ångerrätt och reklamation

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som konsument (detta gäller ej för företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att du ska kunna nyttja din ångerrätt måste du returnera varan i oanvänt och oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjandet av ångerrätten är det du som står för returkostnaden.

Om du upptäcker ett fel på produkten kan du reklamera. Kommunikation med oss angående returer sker alltid via vårt returformulär.